Kuchár

Pridané 8.10.2019

Ján Benedikovič - PENZIÓN BLESK

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Pripravovanie všetkých ponúkaných jedál (hlavné jedlá, polievky, šaláty, dressingy, oblohy).
Zodpovednosť za kvalitu pripravených pokrmov.
Dodržiavanie presne stanovených postupov prípravy jedál.
Dodržiavanie prísnych hygienických štandardov a čistoty na pracovisku
Organizovanie všetkých výrobných procesov prípravy jedál.
Kontrola kvality hotových jedál.
Aranžovanie pripravovaných pokrmov a kladenie vysokého dôrazu na estetickú stránku pokrmov.
Príprava denného menu, ktorá pozostáva z troch jedál

Reklama / advertisment

Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny

1050€

Reklama / advertisment

Informácie o výberovom konaní

prosíme životopis poslať na [email protected], alebo prísť v ktorýkoľvek deň v čase od 8:00 - 11:00 alebo v čase od 15:00 - 19:00

Požiadavky na zamestnanca

Reklama / advertisment

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie

Jazykové znalosti

Slovenský jazyk - Expert (C2)

Osobnostné predpoklady a zručnosti

samostatnosť, ochota pomáhať, spolupatričnosť, flexibilita,

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Sme reštauračno ubytovacie zariadenie ktoré sa svojou kategóriou zaraďuje medzi dvojhviezdičkový penzión.

Adresa spoločnosti

1037478574
Vajanského 9
03401 Ružomberok
https://www.penzionblesk.sk